2016-01-31 10:39:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ez a nap kellemes és kényelmes lesz.

Napi horoszkóp január 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ez a nap kellemes és kényelmes lesz. A Hold a Skorpió jegyében áll. Fogja kicsit vissza magát, kezdje lassan a napot, minden sietség nélkül. A társaságban töltött idő ma balzsam lesz a lelkének.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Csodálatosan el tud lazulni, és feltankolhatja magát energiával a következő hétre. Főzzön egy jó ebédet, legyenek együtt a családdal, és menjenek ki a téli természetbe.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Letisztultak az érzései, nyugodt és harmonikus állapotban van. Élvezze ki a pihenést és töltődjön fel energiával.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Nyugodt, békés légkört teremt, jól érzi magát, és alaposan ki tudja pihenni magát. Délután menjen ki a szabadba. Este egy barátja jelentkezik majd váratlanul. Sok megbeszélni valójuk akad.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Skorpió jegyében áll. Csak nehezen tudja rábeszélni magát, hogy kezdjen valamit a nappal... Nem is kell semmire készülnie, pihenjen sokat. Barátai, ismerősei örülni fognak, ha telefonál nekik. Érdekes híreket kaphat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ez ellentmondásosnak ígérkező nap. Egyfajta nehézséget és ürességet érezhet. Legszívesebben otthon maradna, és csak a tévét nézné. A legjobb persze az lenne, ha leküzdené a letargiáját, és szervezne valami jó programot magának.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Egyszerűen csak lustálkodni szeretne, azt kívánja, hogy mindenki hagyja önt békén, ha tehetné, még a telefont is kikapcsolná. A családján kívül nem is kíván senkit, hogy a közelében legyen. Estére elégedett lehet, új energiával töltődik fel.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Vasárnap a Hold a Skorpió jegyében áll. Esetleg elmehetne egy termálfürdőbe vagy szaunába. Ez nagyon jót tenne önnek, erősítené immunrendszerét, és bőrének is jót tenne. Este megbeszélhet a kedvesével pár dolgot, és ezekre a megoldást is megtalálják.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Engedje meglepni magát egy finom ebéddel, és persze vacsorával is. Este ismét lesz ideje arra, hogy egy jó könyvet elolvasson.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Hívja meg a barátait reggelizni, ettől jó hangulata lesz. Délután lesz elég ideje arra, hogy nyugodtan olvasgasson, vagy zenét hallgasson. A bolygók kedvezően hatnak önre, jó a hangulata.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Mintha kicserélték volna önt. Nincs sok motivációja, egyszerűen csak fáradtnak érzi magát. A lazítás a legjobb, amit ma tehet. Délután ne hagyjon ki egy rövid sétát. Ennyi mozgásra szüksége van, és új energiával töltődhet fel.

Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Skorpió jegyében áll. Ön ezt a napot teljes mértékben ki tudja élvezni. Jól fog szórakozni, ha kedvesével közös programot szervez. Egy barátjának az ön tanácsára lesz szüksége, ön pedig azonnal a rendelkezésére tud állni. Este lesz ideje átgondolni a jövő heti tennivalókat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: